KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Okulumuzdaki tüm öğrencilerimizle birlikte Miraç Kandili programı yapıldı. Programda aynı zamanda 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Program çıkışında öğrencilerimize çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Ağu

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan HÜNNAP adlı okul dergimizin 3. sayısı yayınlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MÜDÜR YARDIMCISI ARZU ÜNLÜTÜRK YÖNETMENLİĞİNDE İSKENDER PALA'YA AİT "SÜLEYMAN" ADLI ESERİ OYUNLAŞTIRARAK İLK KEZ SERGİLEDİ. REKTÖRLÜK KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILAN TİYATRO OYUNUNA KIRKLARELİ VALİSİ SAYIN BİROL EKİCİ VE OYUNUN YAZARI CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SANAT POLİTAİKALARI KURULU BAŞKANI/ YAZAR PROF.DR. SAYIN İSKENDER PALA'DA KATILDI. OYUNU İL PROTOKOLÜ, ÇEŞİTLİ OKULLARDAKİ ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİ, STK TEMSİLCİLERİ VE VELİLERİMİZ İLE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ İZLEDİ. BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN OYUNDAKİ EMEKLERİNDEN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Okuma lanlarımız ve yayınlarımız güncellendi

Mrt

Atletizm, Hentbol ve Futsal alanlarında kurulan takımımız sportif etkinliklere katılım sağladı.

Ock

"Vakti Kuşanmak" etkinlikleri çerçevesinde İl Vaizi Ahmet Talha HACIAHMETOĞLU, 9. sınıf öğrencilerimizle namazın önemi konulu sohbet gerçekleştirdi.