KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

Nis

TRT Haber eğitim uzmanı Sayın Süleymen BELEDİOĞLU tarafından ilimizde öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Bilişsel stres Yönetimi ve Bilişsel Motivasyon" konulu seminere okulumuz öğrencileri de katılım gösterdi.Vali yardımcımız Sayın Elif <TUNCER ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal Liliyar ÖZEFSUN'un katılımıyla gerçekleşen seminer Rektörlük Kültür Merkezinde yapıldı.

Şbt

OKULUMUZ 11 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ÜNİVERSİTE GEZİSİ YAPILDI.  DÜZENLENEN GEZİLER İSTANBUL AYDIN ÜNİVERİSTESİ VE KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARET EDİLDİ. ÜNİVERSİTE YETKİLİLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZİ MOTİVE ETMEK AMACIYLA YAPILAN GEZİLERE REHBERLİK EDEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, ÖĞRENCİLERİMİZE DE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt